Disse tingene gjør campingturen lettere

Camping er i vinden som aldri før. Tanken på at du kan reise omtrent hvor du vil og fortsatt være «hjemme» er forlokkende for mange. Her skal du få noen tips til ting som kan løfte campingturen enda et par hakk, eller i hvert fall gjøre den noe lettere.

 

Er du typen som liker å ha litt å velge på fra kofferten, men sliter med å få plass til det du ønsker å ha med deg? Da kan det være lurt å investere i vakuumposer som du kan pakke klærne dine i. Ved å presse luften ut av klærne, slipper du bruke unødvendig mye plass på det du pakker. Det er dessuten en fin måte å organisere det du tar med deg, samtidig som klærne ligger trygt for fukt og lukt. Vakuumposer får du kjøpt mange ulike steder, blant annet her. For deg som liker orden og reda, kan det også være en god idè å bruke pakkeposer som separerer skittent og rent tøy.

God underholdning på turen

Synes du det kan bli kjedelig å sitte i bilen time etter time? Da kan det være verdt investeringen å kjøpe inn en portabel kino. Denne kan du få bruk for både på campingtur og på reiser ellers. Den kan blant annet kjøpes her. Om du ser mye på film eller hører på musikk, kan batteriet spises raskt opp, da kan det også være smart å ha en nødlader eller såkalt powerbank til telefonen. En slik får du tak i mange ulike steder, blant annet her. For deg som kanskje har med deg barn på turen, eller som liker å slå i hjel tiden med en runde brettspill eller to, finnes det en rekke spill i reisestørrelse. Her finnes det godt utvalg, så det er bare å velge og vrake.

Komfort som hjemme

En ting er å få tiden til å gå, men mange opplever ofte at sengen i campingvogn eller bobilen ikke er like komfortabel som hjemme. Det er jo i grunn ikke så rart, men det finnes flere måter å få inn litt mer komfort selv på liten plass. Tempur har blant annet utviklet et reisesett som passer selv i små senger. Det kan du få tak i blant annet her. Reiser du på sommerstid, kan det dessuten ofte bli varmt og klamt når man bor flere på få kvadratmeter, da kan det være smart å ha en liten vifte. Komfort handler likevel ikke bare om myke senger og god temperatur. For mange handler komfort om å kunne føle seg fresh, selv når man ikke er hjemme på eget bad. For deg som reiser og likevel liker å se bra ut, finnes det en rekke tilrettelagte produkter for dette. Blant annet finnes det svært små og hendige rettetenger og hårfønere, eller hva med to i en slik som her?

Reis trygt

Reiser du ofte til steder der det er trangt om plassen og mange mennesker? Da kan det gi deg mer trygghet om du skaffer deg en tyverisikker veske, eller et smart pengebelte som du kan ha tett på kroppen. Mange liker heller ikke tanken på å henge opp klesvasken på fellesarealene på campingplassen. Da kan en egen liten klessnor du kan henge opp inn være et godt alternativ – trygt og hygienisk. At de materielle tingene dine er sikre på tur er viktig, likevel er alltid personlig sikkerhet aller viktigst. For å føle deg litt tryggere på natten, kan en campingalarm være noe for deg. Har du en slik er sjansene betydelig mindre for innbrudd.

 

Med disse tipsene håper vi at du får en behagelig og sikker tur enten du reiser med campingvogn eller bobil